Programul de autocunoastere Incubrand

 

Majoritatea firmelor de branding se indreapta direct catre partea atractiva a procesului de creatie: sigla, culori, fonturi, forme si semnificatii. Insa noi iti propunem o metoda diferita, care porneste de la o analiza atenta a planului tau de afacere, pe care il intoarcem pe toate părțile.

De ce? Pentru ca in ziua de astazi, mentinerea unui avantaj competitiv este dificila. Ideile pot fi furate, concurenta iti poate coopta angajatii iar preturile pot fi subminate. Cineva va incerca mereu sa copieze ceea ce faci, dar nimeni nu va putea vreodata sa isi insuseasca ceea ce esti.

Noi credem ca fiecare companie are ceva unic. Din acest motiv, ajutam organizatia ta sa devina mai mult din ceea ce este si mai putin din ceea ce sunt altele, descoperind, impreuna cu tine, cel mai important si sustenabil avantaj care te va departaja de tot restul. Folosim exact acest proces in propria afacere si cu toti clientii nostri pentru ca astfel vei obtine o metoda dovedita care functioneaza.


Solutia noastra se numeste INCUBRAND, un sistem de autocunoastere pentru branduri destinat antreprenorilor cu vechime din orice domeniu, care isi doresc sa treaca la nivelul urmator. INCUBRAND are la baza metodele filosofico-psihologice universale, informatii academice si practice de branding global si local, cat si o serie de ustensile interactive create de echipa Artvisiona.

In timpul parcurs impreuna ne ajuta sa conturam o viziune limpede cristal pentru a putea dezvolta mai departe comunicarea verbala si vizuala, unica, ce te va face cel mai bun in categoria in care concurezi.

Acest program este pentru tine daca:

  • Vrei sa creezi un brand de sine statator si sa intelegi psihologia clientilor tai;
  • Vrei un stil unic pe care oamenii sa-l recunoasca imediat;
  • Ai nevoie de concentrare si directie in afacerea ta;
  • Vrei mai multi clienti care sa-ti aprecieze valoarea si talentul;
  • Crezi in decizii hotarate si iti doresti un plan de actiune in etape;
  • Vrei sa cunosti care sunt metodele distincte care iti adauga beneficii pentru a concura pe valoare si nu pe pret.


Daca le-ai sti, ai inceta sa te mai ingrijorezi? Ar fi profitabil ?

NU EXISTA GLONT MAGIC !