Despre echipa

subliniat

Studio de creatie specializat in strategie de brand si continut digital premium exclusiv, fondat de un cuplu care si-a transformat pasiunea in afacere si, prin urmare, munca in placere.
Simona Gabriela Buzatu
Arhitect de Brand, Multimedia Designer & Developer
Cu 15 ani de studii in arte plastice si alti 15 de experienta in domeniul digital, dezvolta si implementeaza idei creative masurabile pentru proiecte dedicate in principal mediului online. Din 2009 scrie pe blogul Artvisiona, articole care explica termeni din domeniu pe intelesul tuturor pentru a facilita in primul rand comunicarea cu clientii. In 2012 informatia transmisa pe blog prinde o alta forma cu ajutorul clipurilor educative. Acestea se evidentiaza atat prin utilitatea informatiei transmise pe cale video, cat si prin tehnicile folosite. Proiectul este inca in derulare.

Nicolae Carpenisan
Specialist Magento, Creator 3D & VFX Senior
Pasiunea pentru calculator si matematica l-au determinat sa experimenteze programarea de la o varsta foarte frageda si astfel stapaneste mai multe limbaje de programare care sunt folosite atat pentru magazine si aplicatii web cat si pentru a realiza proiecte de publicitate, televiziune si cinematografie. Experienta profesionala: Art Director Realitatea Tv, Director de Creatie la Centrul National Media iar din anul 2007 a devenit liber profesionist.

Colaboratori

Avem mereu la indemana o lista de liber profesionisti, la care apelam atunci cand este necesar pentru dezvoltarea proiectelor.