Despre Artvisiona

subliniat

Suntem un studio modern si atipic de BRANDING de la A-Z, infiintat in 2003. Beneficiem de colaboratori specializati care locuiesc in toata lumea. Ne uneste si ne apropie pasiunea pentru cunoastere, tehnologie, performanta si credinta in lucrul bine facut de la inceput pana la sfarsit fara exceptie.
Profesam comunicarea transparenta si garantam solutii creative rationale. Cand lucrezi cu Artvisiona ai la dispozitie, in exclusivitate pentru proiectul tau, un intreg studio creativ. Ne aflam la intersectia dintre arta si comert, rezolvand probleme prin strategie, gandire creativa si design inteligent. Intelegem principiile de business la fel de bine ca ultimele tehnologii digitale.
Misiunea noastra este sa sprijinim cat mai multi antreprenori romani din toata lumea, oferind pachete complete de branding.
 
Simona Gabriela Buzatu
Strategist de brand – fondatorul Artvisiona

Cu 16 ani de experienta in branding si alti 15 de studii in arte plastice, a dezvoltat INCUBrand – o metoda de cautare sufleteasca, aplicata afacerii – un program de autocunoastere pentru branduri, realizat cu ajutorul metodelor de psihologie aplicata si o serie de ustensile interactive unice, create de echipa Artvisiona, care ajuta organizatii din toata lumea sa aiba o viziune clara despre cine sunt, ce vor, cui se adreseaza si modul in care trebuie sa comunice si sa relationeze cu clientii, angajatii si concurentii, astfel incat sa aiba cel mai bun rezultat.

Nicolae Carpenisan
Specialist Magento, Creator 3D & VFX Senior

Pasiunea pentru calculator si matematica l-au determinat sa experimenteze programarea de la o varsta foarte frageda. Astfel stapaneste mai multe limbaje de programare si softuri de creatie 3D care sunt folosite atat pentru magazine si aplicatii web, cat si pentru a realiza proiecte de publicitate, televiziune si cinematografie.

Experienta profesionala: Art Director Realitatea Tv, Director de Creatie la Centrul National Media iar din anul 2007 a devenit liber profesionist.

specilist comunicare internationalaIlinca Blanchard
Specialist comunicare internationala

Datorita pasiunii sale pentru limbi moderne si comunicare internationala, a parcursului academic si experientei profesionale, Ilinca a trait si lucrat in diverse colturi ale Europei. Aceste experiente diverse si fascinante i-au alimentat cunostiintele despre limba si cultura locului, dar si despre pozitionarea optima a businessului tau intr-un context international.

Ilinca te acompaniaza in transformarea digitala a companiei tale pe plan international prin intermediul strategiilor de marketing de continut in engleza, franceza si spaniola, limbi ce o calauzesc in viata profesionala si personala de peste 27 de ani.
 
jurist fonduri europene Sébastien Blanchard
Specialist juridic in afaceri europene si afaceri publice

Sébastien are o experienta de peste 7 ani de lucru in “Brussels Bubble” (Parlamentul European, Asociatia Barourilor din Franta, CEC Manageri europeni), cu expertiza în dreptul Uniunii Europene, afaceri publice si lobbying.

Fie ca vorbim despre consiliere pe probleme legate de GDPR, proiecte finantate cu fonduri europene sau extinderea afacerii tale in afara Romaniei, Sébastien te insoteste in elaborarea strategiilor juridice europene si a mecanismelor de reprezentare a intereselor.

 
specialist comunicare Ines Dumitru
Specialist comunicare

Acum mai bine de 10 ani, Ines a inceput sa implementeze campanii de marketing integrat. A intrat astfel in contact cu toate componentele unei campanii si s-a indragostit de scris. In 2013, a decis sa se dedice intru totul scrisului si sa-si puna abilitatile in slujba celor ce inteleg ca un text bine scris este elementul decisiv pentru succesul unei afaceri.

In paralel cu serviciile oferite in calitate de profesionist in acest domeniu, a lucrat si la un proiect de suflet, cartea „Ca si cum ne-am sti dintotdeauna” pe care a lansat-o in 2015. Ii place sa lucreze la proiecte ce implica multa creativitate si imaginatie. In acelasi timp, accepta provocarile aduse de proiectele tehnice si nisate, ce necesita o atentie sporita si o cercetare amanuntita.

 
regizor Vladimir Gheorghiu
Regizor si producator video

Vlad are o experienta de peste 20 ani in televiziune si este coordonatorul si producatorul proiectelor de tip video: evenimente, interviuri, prezentare locatie, produs sau serviciu, making-off. Acestea sunt doar o parte din proiectele pe care le realizeaza pentru mediul online si offline.

 
designer jocuri Stefan Vlad
Designer de produs si jocuri

Cu mai bine de 10 ani de experienta in design, dezvolta jocuri fizice (puzzle, boardgames sau orice alt tip de joc), de la faza de concept, ilustratie, grafica si pana la machetarea pentru print. De asemenea, creeaza design de produs si jucarii in format 3D.

 
consilier imagine Madalina Dragoi
Consilier de imagine

Jurnalist si stilist de moda cu experienta in bransa de 15 ani, in Bucuresti si Berlin, este specialistul in consiliere de imagine, de la sesiuni de personal shopping si sedinte 1-1 pentru gasirea noului stil vestimentar pentru personal branding, dar si pentru evenimente sau sesiuni foto/video.

A ghidat foarte multi antreprenori in gasirea stilului vestimentar, dar (de sters), a consiliat majoritatea vedetelor din Romania (Andreea Esca, Dana Rogoz, Andreea Raicu etc), a contribuit la sesiunile foto/video pentru revista “Ce se intampla, doctore”.

Pasionata de stil si imagine, publica articole si editoriale de moda in reviste si ziare specializate, in tara si strainatate (The One, Ziarul Financiar, Deux Magazine, Der Standard, Berliner Kurier). De asemenea, Madalina este moderator si speakear la evenimente din sfera modei.

Cand lucrezi cu Artvisiona ai la dispozitie, in exclusivitate pentru proiectul tau, un intreg studio creativ. Ne plac afacerile si oportunitatile date de lucrul cu diferite companii si sa reluam – mereu diferit – procesul creativ.