Web design si grafica cu Simona Buzatu

web design ” De cateva luni am primit un mail de prezentare de la Simona Buzatu  si fiindca tocmai aveam in derulare cateva mici proiecte de design , curiozitatea m-a facut sa deschid link-urile din acel email . Imediat dupa mi-am dat seama ca in spatele a tot ce se vedea pe site-ul de prezentare este o persoana cu adevarat profesionista in tot ce se poate numi design am interactionat cu o platforma foarte ok  pentru a construi propria cerere de oferta la http://www.artvisiona.ro/ si nu la mult timp am fost sunat pentru a discuta detalii . Aveam insa aceeasi veche indoiala ca lucrul cu artistii e greu deoarece lor in general le lipsesc calitatile de busines gen : punctualitate , timing , deathline …etc Am zis sa incerc totusi un proiect mic , o personalizare grafica a pagini de blog a  magazinului nostru www.eLog.ro precum si a paginilor de Twitter / Facebook si dupa semnarea contractului si plata avansului am primit un mail simplu care zicea ” joi in jurul orei patru am sa va trimit primele elemente de design conform celor discutate , le vedeti si….” joi  la ora trei jumate am primit elementele si nu mi-a venit sa cred , o treaba foarte bine facuta , dar mai ales la timp . Simona este un profesionist adevarat , un artist desavarsit si nu in ultimul rand o persoana punctuala si calculata iar acestea sunt calitati de busines care se gasesc rar sau niciodata la cei cu pretentii in domeniul web design. De atunci am mai facut un proiect nou , un Flyer de prezentare pentru eLog.ro , aceeasi treaba bine facuta si inainte de termenul stabilit . O recomand pe Simona Buzatu ca fiind cel mai serios colaborator de pana acum pe design web si ii multumim inca o data pentru tot . Pe curand Simona ” Cu stima untitled www.eLog.ro www.blog.eLog.ro Intre timp am realizat si alte proiecte pentru eLog.ro, respectiv refacerea identitatii vizuale, design site web si optimizare pentru motoarele de cautare a blogului eLog.ro, si…


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *