Trebuie sa ai un design premium ?

 
 
people

Imagineaza-ti o lume perfecta. Online, oriunde te uiti, vezi site-uri premium, care se misca instant iar fiecare detaliu de web design iti umple sufletul de fericire. In magazine, trebuie sa-ti dedici ore bune pentru a bifa totul de pe lista pentru ca produsele concureaza in frumusete – toate au ambalaje cu design impecabil. Mergi pe strada si fiecare poster pe care-l vezi iti mai rapeste cateva minute din timpul pe care-l ai zilnic dedicat pentru drumul spre casa. Esti hipnotizat, oriunde mergi si orice faci nu poti sa nu admiri frumusetile prezentate. Iti imaginezi o astfel de lume ?

Are toata lumea nevoie de un design premium ?

Este o intrebare foarte buna. Raspunsul este un sincer NU.  Trebuie sa existe concurenta. Asa se face progresul si asa se departajeaza concurentii intre ei. Nu se poate ca toata lumea sa fie egala, oricat am incerca.


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *