Videoclip “Ultimul dans” – Horia BrenciuIn data de 2.04.2010 am participat alaturi de Carpenisan Nicolae si Olga Avramov la filmarea ultimului videoclip al lui Horia Brenciu – “Ultimul dans”.

La filmari a fost folosit un costum de Motion Capture un sistem care capteaza miscarile actorilor reali si o transpune personajelor virtuale. Videoclipul este unic in Romania prin imbinarea miscarilor reale ale lui Horia Brenciu cu miscarile personajului 3D.

videoclip horia brenciu

videoclip horia brenciu

vfx grafica 3d

animatie 3d

filmare pe croma

Olga Avramov s-a ocupat de regie si scenariu, cloth simulation, 3D modeling, 3D animation, chroma key si compositing. Iar Nicolae Carpenisan a fost responsabil cu camera motion tracking, shaders, light setup, render, 3D modeling, compositing. Videoclipul a fost filmat pe RED de catre operatorul Adi Silisteanu. Captura de miscare a fost asigurata de Bogdan Lazar de la Golem.Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *