Reclame Chuck Norris Campanie Craciun

La varsta de 70 de ani, actorul american Chuck Norris, star in filmele de actiune a devenit o senzatie pe Internet si mediul TV intr-o serie de reclame pentru T-Mobile Republica Ceha campanie de Craciun. Compania T-Mobile la ales pe Chuck Norris pentru promovarea produselor T-Mobile TV pe perioada dinaintea Craciunului, incepand cu luna Noiembrie pana la sfarsitul lui Decembrie 2010. Succesul campaniei este in mare parte datorita popularitatii showlui de televiziune Norris: Walker, Texas Ranger, potrivit lui David Stogel, director executiv pentru TV Nova. Chuck Norris reuseste sa fie mult mai potrivit si mai amuzant decat reclamele realizate de actrita  Catherine Zeta-Jones pentru aceeasi companie. Si mai interesant este faptul ca Chuck Norris joaca bine chiar si atunci cand nu are replici.

Reclame Chuck Norris Campanie Craciun


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *