Cum arata un web design de succes ?Web designul unui site web este important pentru ca rezolva o problema de comunicare luand in considerare atat partea functionala , cat si partea estetica .

Cand esti pe internet , nu ajungi fata in fata cu clientul si nu ai sansa sa aplici strategia de vanzare directa. Deci trebuie sa transmiti informatia intr-un mod diferit si cel mai bine faci acest lucru cu ajutorul unui web design premium.

Continutul unui site este la fel de important. Pentru a crea continut de calitate trebuie sa ne detasam de produsele si serviciile promovate, sa le privim din punctul de vedere al unui consumator care aude de ele pentru prima data. Trebuie sa-i raspundem la toate intrebarile fara sa depuna un efort suplimentar. Pe langa text recomand sa folositi imagini create special pentru siteul vostru. Este avantajos sa folositi si elemente video. Un film de prezentare al echipei, a birourilor sau a produselor voastre aduce un plus de seriozitate. Arata fata umana din spatele siteului nelasand loc de interpretari.

O greseala comuna este aceea de a considera ca odata siteul lansat pe internet, treaba este terminata. Intalnim des siteuri care nu sunt actualizate de luni sau chiar ani de zile, cu informatii vechi, care nu mai folosesc nimanui. Un plan de marketing online va lua in calcul promovarea si nu in ultimul rand strategia de intretinere si actualizare .

Pentru cazurile in care nu doriti sa schimbati constant informatia din site , va recomand crearea unui blog pe care sa scrieti saptamanal articole relevante cu domeniul firmei voastre.

Ne face placere sa vedem si sa folosim un lucru intuitiv si frumos. A merge la un graphic designer pentru a rezolva o problema de comunicare a firmei este la fel de important ca atunci cand mergi la doctor cand ai o problema de sanatate.
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *