Clip Video realizat in PhotoshopAm descoperit de cateva luni acest clip video realizat din fotografii editate in photoshop. Imi place pentru ca este original si greu de realizat. Muzica are si ea rolul ei – ma binedispune.

Va place ? Lasati un comentariu.


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
10 Comments

 1. E foarte inventiv MysteryGuitarMan, sunt abonat la canalul lui pe youtube.
  Ce să zic? Multă muncă, răbdare, imaginație.
  Dar ce zici de Alan Becker ( http://www.youtube.com/watch?v=cgwxXKsZhAo ) ( http://www.shareswf.com/game/63/animator-vs-animation-by-alanbecker ) ?

 2. Imi place si Alan Becker, are niste filme interesante 🙂

 3. Simona, îți citesc blogul de câteva luni (bine, tu scrii mai rar) și azi m-am gândit la tine.
  Una dintre fanteziile mele preferate e că am mulți bani și încerc pe de o parte să îi multiplic cinstit, iar pe de altă parte să motivez oamenii care crează.
  Azi ascultam melodia Ring My Bell și îmi aduceam aminte cum mă duceam într-o discotecă pe stil vechi (muzică din anii 70 și 80) cu fosta prietenă.
  În fine, pe scurt, îmi imaginam că îți dădeam ție o temă; eu voiam să reînființez acea discotecă din Craiova, care se numea Wave, dar încercând să nu fiu snob, voiam să îi dau numele în română (Valuri), iar tema ta era să faci un logo sau un panou care să se poată citi și Wave și Valuri.
  Par(e) ciudat, dar asta e reveria mea de azi. Sper să nu te deranjeze.
  Nu am nevoie de logo-ul respectiv, dar poate îți vine vreo idee în caz că te plictisești și o pui pe site-ul tău cu mențiunea “la cererea cititorilor”. 😛

 4. 🙂 deci citeste cineva blogul asta pana la urma. Zici bine ca scriu rar si asta pentru ca nu am timp – dar cand ma eliberez o sa iti dedic un logo.

 5. Nu e bine că scrii rar, “bine” era doar interjecție. Adică îl citesc de câteva luni, dar nu îl citesc zilnic pentru că nu pui câteva ceva pe el în fiecare zi.
  Cel mai mult mi-au plăcut articolele din categoria “Manuale de identitate” (ce e o siglă, cum arată un logo).
  Acum că ești de acord să îmi faci un logo atunci când vei avea timp, și eu îți promit că o să ți-l plătesc când voi avea bani 😛
  Glumesc, deja am altă fantezie: să îți dau o idee care să te facă să iei o pauză de la lucrurile pentru care ești plătită și te apuci de ideea mea. Și, eventual, să mă plătești tu pentru o idee (atât de) genială.
  Fantasmez prea mult la ora asta târzie. Sper că te-am binedispus mai degrabă decât “răudispus”. Ciao!

 6. Je suis revenu.
  Nu mai știu cum te-am reperat: fie căutând ceva despre print, fie căutând să aflu cine a lucrat la videoclipul lui Chialian “Chiar dacă”, dar recitind articolul ăsta http://www.artvisiona.ro/portofoliu/grafica-tv/videoclip-chiar-daca-florin-chilian/ am observat iar că nu mai merge un o legătură spre un articol cu modelarea 3D http://www.artvisiona.ro/servicii/tv-pe-sticla/#modelare%20si%20animatie%203d
  Pe unde ai ascuns modelarea asta?… că eram curios.

 7. Buna, umblu mereu la linkuri si cuvinte cheie, le sterg, le updatez, imbunatatesc, etc
  Am doar niste copaci si niste case modelate aici: http://www.artvisiona.ro/portofoliu/grafica-tv/videoclip-chiar-daca-florin-chilian/

 8. Mie mi se pare extraordinar videoclipul. Dacă aș fi în locul Olgăi Avramov, aș dezvolta ideea și aș face un lungmetraj.
  Două personaje care trăiesc pe o planetă micuță și nu se întâlnesc niciodată sau poate doar în final; când unul cântă un cântec într-o parte a planetei, celălalt să meșterească ceva din lemn sau să îngrijească o grădină; să își imagineze situații în care ar mai întâlni pe altcineva… ș.a.m.d.
  În fine, nu mă pricep eu. Oricum, bună treabă videoclipul ăsta!

 9. Nu pot sa zic decat: WOW!!!

Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *