Campania Old Spice si Social Media.

Nu cred ca este cineva care sa nu fi vazut campania Old Spice de anul acesta. Succesul acestei campanii se datoreaza atat fizicului placut al lui Isaiah Mustafa  dar si a implicarii sale directe in campaniile interactive sustinute pe  Twitter, Facebook si Youtube. Mai exact, fanii ii adresau intrebari lui Isaiah Mustafa iar el le raspundea intr-un film video, asemanator cu cel din reclama initiala. Pentru ca Old Spice a reusit sa creeze un personaj atat de interesant, fanii au mers mai departe si au creat  la randul lor filmulete pe Youtube – parodii sau interpretari ale reclamei initiale.

Campania Old Space este un exemplu foarte bun pentru a intelege cat de important este spatiul cybernetic si cum te poate ajuta Social Media in promovarea serviciilor sau a produselor.Ce parere aveti despre aceasta campanie ?


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
One Comment

  1. parodia mi se pare mai misto, amuzanta.
    originalul ma face sa ma simt complexat, ca arata prea bine gagiul.
    vorbeam de filmulete. despre campanie habar n-aveam, nu folosesc fb sau twitter, iar pe youtube ascult cam ce caut eu.

Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *