Noutati Facebook

facebook Sunt convinsa ca ati observat noile schimbari pe care Facebook le-a facut in ultimul timp legat de vizibilitatea mesajelor pe care le postam. Este foarte clar ca nu pot sa imi oblig prietenii ( cam 2000 in acest moment ) sa intre la mine pe profil, sa apese pe iconita in forma de rotita iar apoi pe “add to interest list…”. Ei bine pe asta se bazeaza si Facebook care a introdus o noua forma de promovare platita a mesajelor. Ce insemna asta ? Insemna ca Facebook vrea sa vinzi prietenilor tai ! In dreptul mesajelor pe care le postezi apare butonul de “promote” care te duce la metoda de plata pe care vrei sa o folosesti. Sistemul de promovare al mesajului este identic cu cel al bannerelor platite pe Facebook. Practic cu cat platesti mai mult cu atata mesajul tau este mai vizibil. Interesant este ca poti promova mesajul atat prietenilor din lista cat si prietenilor pe care acestia ii au. Butonul de promote mi se pare o idee buna dar nu poti sa nu te simti pacalit de faptul ca Facebook iti ascunde mesajele ca mai apoi sa te puna sa platesti de la cativa dolari la cateva mii… Voi ce parere aveti despre acest tip de reclama si noile schimbari ?  


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *