Mai multe vizualizari pe YouTube ?

 
 

youtube

Stiti deja ca prin intermediul site-ului Youtube, puteti creste vizualizarile pe site-ul dvs si prin urmare, puteti creste vanzarile. Desi faceti des filmulete interesante, tehnice, in care promovati produsele puse spre vanzare, cu toate acestea nu se intampla nimic. Aveti putine vizualizari si aveti impresia ca va pierdeti timpul.  Daca va regasiti exact in ceea ce descriu, cititi mai departe.

8 sfaturi pentru a creste vizualizarile filmelor pe Youtube

Titlul, descriere si cuvinte cheie – Canalul Youtube

1. Dupa ce ati creat contul dvs de Youtube, mergeti la Settings si introduceti titlul si cuvintele cheie (Channel Tags ). Titlul si descrierea trebuie sa fie relevante, in asa fel incat sa descrie cat mai bine ceea ce va contine acest canal. Trebuie sa ganditi aceste cuvinte din punctul de vedere al utilizatorului. Ce cuvinte ati introduce in casuta de cautare pentru a gasi canalul dvs ? setari_youtube

Descriere specifica pentru fiecare film Youtube

2.  Primul lucru pe care trebuie sa-l introduceti in descrierea unui film Youtube, este un link catre site-ul dvs. Astfel, dupa ce vor viziona filmul vor putea cauta mai multe informatii pe site.  Exemplu:  http://www.domeniulmeu.ro Dupa introducerea linkului, lasati un spatiu si introduceti descrierea care va trebui sa contina si cateva cuvinte cheie.

Raspunsuri video.

3. Video responses sau raspunsuri video. Cautam filmulete care au acelasi mesaj si linkuim filmuletul creat de noi la acel filmulet. Daca am creat un filmulet care este despre mancare de fasole, linkuim la un filmulte despre mancare, de fasole, etc. Atasarea unui film nu este foarte evidenta, dupa ce am stabilit filmul la care vrem sa facem un raspuns, selectam casuta de comentarii si atunci va aparea “Attach a video” exact ca in imagine. film_youtube

Comentarii.

  4.  Raspundeti la comentarii. In timp veti avea vizitatori si comentarii. Acest lucru va crea conversatii. Cu cat un filmulet are mai multe comentarii, cu atat va deveni mai vizualizat si mai popular.

Butonul Subscribe (Abonare)

5.  Gasiti Canale Youtube care sunt din acelasi domeniu sau nu numai. Inscrieti-va acestor canale ( Subscribe ) si lasati comentarii la filmele video noi, postate de acestia. Acest lucru ii va face pe ei sa va verifice si sa vada la randul lor cine sunteti si ce faceti pe canalul dvs. Incepeti conversatii cu acesti oameni, puteti sa-i invitati sa va vada un anumit filmulet sau chiar sa-i rugati sa se inscrie la canalul dvs. Creati conversatii reale, despre lucruri care va intereseaza cu adevarat… nimanui nu-i place sa fie mintit sau sa piarda vremea cu cineva. subscribe

Compuneti un mesaj Youtube.

6. Trimiteti mesaje pe Youtube catre utilizatori care pot fi interesati de canalul dvs. Mergeti la Inbox > Messages > apasati Compose si scrieti mesajul si nu uitati sa atasati filmuletul pe care doriti sa-l promovati. sent

Promovare prin relatii

7. Folositiva de toate relatiile pentru a obtine cat mai multe vizualizari. Invitati prietenii altor canale de Youtube sa va devina prieteni. Promovati filmele noi pe toate site-urile de socializare. Cu cat aveti mai multi prieteni,  cu atat veti avea mai multe vizualizari.

Functia featured video rotation

8. Functia featured video rotation ( rotirea celor mai noi filme incarcate de dvs.) Mergeti la My channel > Videos and Playlists > bifati Autoplay featured video si selectati filmul pe care doriti sa-l promovati.

featured

Sper sa va ajute acest mic tutorial. Mult succes !


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *