Lansare Linguaterra.fr

banner_lansare_ilinca_2

Nicicand engleza si spaniola nu s-au modelat mai bine dupa particularitatile tale de invatare. Cursurile interactive si personalizate oferite de LINGUATERRA sunt instrumentul de care ai nevoie sa cunosti lumea. LINGUATERRA este dezvoltat de ARTVISONA.

Intr-un prezent in care limbile straine reprezinta pasaportul catre lume, invatarea acestora cat mai eficienta este un must do. Realizarea unui site de prezentare responsive care sa puna in valoare atat atuurile Ilincai Dumitru-Blanchard, cat si ale modului de abordare a cursurilor oferite.

Fiind un site de dezvoltare personala si abilitati de vorbire a limbilor straine, designul ales este unul minimalist, bilingv (in limbile engleza si franceza), cu o structura clara si eficienta, ceea ce permite accesul rapid la toate categoriile sale, intre care serviciile si testimonialele ocupa un loc central.

Cu LINGUATERRA, in scurt timp, o limba straina nu-ti va mai fi deloc… straina! Cursuri interactive si personalizate de engleza si spaniola pentru toate categoriile de varsta iti deschid orizonturile! Poti incepe azi, cu LINGUA TERRA, aventura ta in lumea cunoasterii!
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *