Interviu Chic-Elite.ro

Am stat putin de vorba cu Cristina Lincu de la Chic-Elite, despre cum este sa fii freelancer in Romania si cum am inceput acest drum.

graphic_designer

Simona Gabriela Buzatu este Arhitect de Brand, Multimedia Designer si Developer, fondatorul studioului de creatie Artvisiona.

1. Cum este sa fii una dintre primele femei freelancer din online intr-o lume dominata de barbati?

In primul rand, as vrea sa multumesc Chic-Elite pentru oportunitatea de a ma adresa comunitatii voastre.

Trebuie sa recunosc ca am avut numai de invatat de la barbati. De la tatal meu, de la rude, colegi, prieteni, profesori, clienti si, nu in ultimul rand, de la cel mai bun prieten al meu, sotul.

N-am simtit niciodata ca barbatii ar fi atat de diferiti fata de femei privind intelectul. Da, biologic vorbind, ei au avantajul de a fi putin mai calculati decat femeile. Dar cu exercitiu si pasiune pentru cunoastere, femeile pot depasi usor aceste piedici. Orice om are potentialul de a fi inteligent daca vrea.

Cred ca suntem oameni cu totii, asa ca nu imi place sa vorbesc despre ei vs noi, pentru ca nu suntem delimitati decat de concepte inventate tot de noi.

Ca liber profesionist, indiferent de gen, trebuie sa vrei, sa fii pasionat, interesat, daca nu chiar enervant de curios. In al doilea rand, trebuie sa fii organizat cu toate aspectele din viata ta ca sa poti sa le administrezi usor. Organizarea joaca un rol esential si, intr-adevar, pentru femei poate fi putin mai greu, mai ales dupa adolescenta, cand jonglam cu mai multe task-uri decat barbatii. Si nu in ultimul rand, trebuie sa ai un scop, o motivatie pentru care faci acel lucru. Restul este doar un proces pentru a ajunge la linia de finish.

interviu_1

Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *