Curentul mortii si al distrugerii

moartea in media

In fiecare zi se creeaza mii de continuturi care incearca sa ne impresioneze intr-un mod sau altul.  Dar de la un timp pozitivul din lucruri a fost inlocuit treptat cu negativul. Curentul cultural principal al societatii moderne se bazeaza pe ideea de moarte si distrugere. Prin izbirea violenta a privitorului cu imagini, atitudini sau cuvinte socante care marcheaza negativ.  Sinucidere, moarte, depresie, distrugerea valorilor create pana acum, inversarea conceptului de bun – rau,  promovarea non-valorilor si lista poate continua…  Acest curent il gasim pretutindeni.  De la haine, muzica, filme, carti pana la reclame renumite.  Desi poate fi inteles de anumiti oameni drept “arta”, acest gen de manifestare nu poate avea decat un sigur efect:  desensibilizarea sistematica care in timp duce la devieri comportamentale.

In imagini, dupa cum urmeaza :

Fumie Sasabuchi’s Death and BeautyLiving Dead Dolls – pentru copiiad-uri

Moda pentru copii

copii craniu

Serialul Dexter

serial dexter Secventa din Dexter dexter

Lady Gaga

lady gaga

CPD Prevention and Citizenship: GraveSisley: Fashion JunkieAmnesty International: Weight liftingToyota Prius: Killer 13th StreetSuperette: ElevatorWWF: BloodCaribú Bitter: CanariRSF: InkArticol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *