Cum sa te motivezi pentru visele tale

 
 
articol_motivatie

Astazi pe adevarul.ro vorbim despre: “Cum sa te motivezi pentru visele tale” :http://adevarul.ro/tech/internet/cumsa-motivezi-visele-tale-1_5199941d053c7dd83fb2145f/index.html

Este destul de usor sa devii multumit de sine, deprimat sau nemotivat despre modul in care merge viata, in functie de circumstante. Pentru unii poate fi rezultatul unei adevarate tragedii, pentru altii o situatie normala. Suntem cu totii diferiti, de aceea vedem lumea intr-o lumina diferita. Suferim infrangeri, esecuri si facem greseli si pentru unii dintre noi acestea distrug dorinta noastra de a ne lupta. In cele din urma vine un moment cand ne asezam simtindu-ne la capatul puterilor si ne spunem “ Ce rost are sa pierd timpul incercand?”

Continuarea: LINKArticol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *