Comert video – Un mod eficient de a comercializa produse

Practica utilizarii de continut video pentru a promova, vinde si sustine produse si servicii comerciale pe internet este cunoscuta sub denumirea de Comert video. Industria video online devine tot mai importanta cu fiecare zi, acesta fiind motivul pentru care comertul video a aparut ca un instrument de promovare a produselor catre clienti. Inregistrarea video poate fi descarcata sau trimisa celor interesati, contine diferite linkuri care deschid o pagina web sau un proces de tranzactionare.

comert video

Aceasta da posibilitatea companiei sa permita agentilor de publicitate video sa insereze cu usurinta aplicatii in multitudinea de elemente media existente, care pot fi distribuite unor participanti sau unor platforme de publicitate multiscreen. Totul se rezuma la convertirea puterii video in vanzari. Utilizarea continutului video este cel mai bun mod de a permite potentialilor clienti sa perceapa produsul. Ei isi pot face o idee privind culoarea, dimensiunea, greutatea, sunetul si materialul din care este realizat acesta, ceea ce le va da incredere sa decida.

Sa vezi si sa crezi

Internetul a permis utilizatorilor sa urmareasca un video pe diferite siteuri dar si deviceuri. Oamenii cred in ceea ce pot vedea. Comertul video le ofera modul cel mai rapid pentru a vedea ceea ce vor sa cumpere, sa adune informatii despre produs prin diferite mijloace, cum ar fi retelele de socializare sau siteuri proprii, iar apoi sa ia decizia de a cumpara sau nu produsul respectiv. In prezent, cele mai bune companii de retail online utilizeaza continutul video pentru a creste ratele de conversie ale siteurilor, pentru a imbunatati traficul prin optimizarea motoarelor de cautare (SEO), si pentru a oferi clientilor o experienta de inalta calitate pe tot parcursul procesului.video ecommerce

Tendinta de schimbare

In prezent, comerciantii duc cumparaturile online pana la limita prin tehnologii cum ar fi tinta comportamentala, cautarea ghidata, recomandarile automate privind produsul, navigarea 3D pentru produs si comunitatile de utilizatori – inovatii care fac cumparaturile online mai convenabile si mai puternice, prin crearea unei punti de timp si spatiu intre comercianti si cumparatori. Comertul electronic de tip video online a aparut ca un instrument pentru solutii de personalizare, pentru a comercializa si vinde pe Internet, in ultima jumatate a decadei anilor 1990, dar doar recent a inceput sa indeplineasca promisiunea initiala de a duce la vanzari mai numeroase si la experiente de cumparare mai bogate.

In perioada “.com” multi vizionari ai comertului electronic au prevazut ca potentialul video va deveni un mediu puternic de convingere – nu doar in publicitate, ci si in comercializare si servicii. De asemenea trebuie sa intelegeti unele forte explozive ce apar prin proliferarea continutului video afisat online. Odata ce intelegeti aceste forte, le puteti aplica cu usurinta pe platformele de comert electronic, pentru a genera avantaje sustinute. Noi tehnologii fac posibila conversia de bunuri video in clipuri video ce pot fi trimise prin e-mail.

Retelele de socializare si consumatorii de servicii de bookmarking pot posta bunuri video afisate pe siteurile de comert electronic, pe paginile lor de Facebook, LinkedIn, Google+ si alte retele de socializare.

Cosul obisnuit de cumparaturi a primit un impuls odata cu aparitia comertului video, iar intreaga industrie online asteapta cu nerabdare sa-si croiasca drum catre o crestere si o functionalitate mai buna in viitor.
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *