Ce este un website de calitate ?

websiteAtunci cand hotarati sa lucrati cu mine inseamna ca vreti rezultate si website-uri de calitate.  Fie ca vorbim despre un website corporate, industrial, medical, mass-media, bancar, financiar, e-commerce, auto, telecomunicatii, hoteluri, turism sau din oricare alt domeniu, atunci ati ajuns cu siguranta in locul potrivit.

Ce insemna un website de calitate ?

Incep prin a face o cercetare in domeniul dumneavoastra, studiez competitorii pentru a putea face un website mai bun si pentru a intelege nevoile publicului tinta. Apoi urmeaza partea de creatie si implementare a website-ului. Si ca sa raspund strict la intrebarea de sus, acestea sunt criteriile unui website de calitate:
  • Un website de calitate are un design unic, original si curat cu o gama cromatica potrivita brandului
  • Un website de calitate se incarca repede si este compatibil pe toate browserele importante: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera si Safari
  • Un website de calitate, are o structura functionala si intuitiva: cu texte utile, actualizate periodic si elemente grafice ajutatoare care nu obosesc ochiul si nu sunt¬† in competitie cu textul.
  • Un website de calitate nu are erori in programare si respecta standardele W3C (World Wide Web Consortium).
  • Un website de calitate este optimizat pentru motoarele de cautare, atat optimizare pe text cat si optimizare pe imagini.
  • Un website de calitate are un blog, fie el numit pagina de stiri, noutati, jurnal… care aduce publicului tinta informatii noi si promoveaza serviciile firmei respective.
  • Un website de calitate este promovat pe platformele sociale: Twitter, Facebook, Youtube, Flickr si Linkedin

De ce sa lucrati cu un web designer liber profesionist?

Pentru ca ma ocup personal de fiecare proiect in parte si preturile sunt considerabil mai mici decat cele ale unei agentii de publicitate sau ale unei firme pentru ca nu am de platit nici un angajat. Va invit in galerie la http://www.artvisiona.ro, iar daca ceea ce ati vazut v-a convins, contactati-ma!


Articol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *