Artvisiona lanseaza un nou concept de blog

blog_a

Incepand de astazi, 20 martie 2013, blogul Artvisiona isi intampina cititorii cu o interfatata noua, mai prietenoasa, adaptata tuturor device-urilor. Asadar, fie ca citesti articolele Artvisiona de pe telefonul mobil, de pe tableta sau de pe desktop, vei avea parte de o navigare usoara si o experienta placuta.

Blogul se adreseaza tuturor celor pasionati de comunicare si promovare – online si offline – dar si celor care vor sa inteleaga termeni din domeniu, acestia fiind uneori o bariera in comunicare. Blogul ofera informatii importante si fiind, in acelasi timp, sursa de inspiratie pentru cei ce activeaza in aceste domenii. Pe blogul Artvisiona, acestia vor putea citi articole despre identitate vizuala, website-uri, grafica animata, print sau promovare online.

Informatia transmisa prin intermediul blogului este dispusa intr-un mod inedit. Pe langa articolele insotite de fotografii care ilustreaza ideile expuse, Artvisiona a gasit o metoda mult mai personala de transmitere a mesajului: clipurile educative. Acestea se evidentiaza atat prin utilitatea informatiei transmise, cat si prin tehnicile de filmare folosite.

O sectiune nou introdusa in blog este cea dedicata freelancerilor. Aceasta isi propune sa ofere o serie de articole utile celor care lucreaza pe cont propriu si vor veni in intampinarea tuturor situatiilor, mai mult sau mai putin dificile, cu care se pot confrunta freelancerii, pe parcursul activitatii lor.

Astept comentarii, sugestii si propuneri despre temele despre care ti-ar placea sa citesti!

Web design mobil, web design tableta, web design desktop.
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *