Am lansat: Magento Designer Store

 
 
Ne aducem aminte cu nostalgie despre lucrurile realizate acum o jumatate de secol, cu mult bun gust, pricepere si dedicatie. Intr-o lume in care cantitatea primeaza in fata calitatii, Magento Designer Store vine in ajutorul celor care inca aprecieaza lucrul bine facut.

Magento Designer Store este un serviciu premium de magazine virtuale. Se deosebeste de alte magazine virtuale prin designul unic si functionalitati croite la cererea clientului in functie de necesitati. Nu se lucreaza cu templateuri,teme pre-realizate sau sabloane. Fiecare magazin este realizat de la zero. Vezi site: Magento-Designer-Store.roArticol scris de Simona Gabriela Buzatu – Strategist de brand – fondatorul Artvisiona – studio de branding de la A-Z.

Intra in conversatie ! Poti participa activ la temele dezbatute pe blog. Lasa un comentariu la acest articol sau propune o tema despre care ti-ar placea sa citesti. Cele mai interesante vor fi dezvoltate in cadrul unui clip video.

Nu mai este suficient sa fii bun, trebuie sa fii unic !

Aici este locul unde gasesti totul despre branding, strategie, psihologie si ponturi care-ti lumineaza drumul catre succes.

Te mai asteptam !
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *