7 semne de marketing

marketing

Esti nerabdator … marketingul de calitate dureaza. Sa-l faci gresit de zece ori costa mult mai mult si dureaza si mai mult decat sa-l faci incet, dar corect, in aceeasi perioada de timp.

Esti egoist… noi avem de ales, daca simtim ca totul este pentru tine, nu pentru noi, vom alege sa mergem in alta parte.

Esti individualist… nu tu cumperi de la tine, altii cumpara de la tine. Lor nu le pasa de afacerea ta si de problemele tale mai mult decat iti pasa tie de ale lor.

Esti necinstit…vezi egoist mai sus. Daca nu ne spui adevarul, probabil ca esti egoist. Cat de urgente pot fi nevoile tale, incat ti-ai sacrifica viitorul ca sa obtii ceva acum?

Esti neconsecvent… noi nu suntem prea atenti, dar cand o facem, ne ajuta daca vocea ta seamana cu cea pe care am auzit-o data trecuta.

Esti suparat… pe noi? De ce te-ai suparat pe noi? Nu prea ne place sa avem de-a face cu asa ceva, mersi.

Esti gelos… este cineva mai bun decat tine? Sigur ca da. Intotdeauna exista cineva mai bun decat tine. Dar daca din gelozie iti schimbi produsele sau atitudinea sau povestea ta, noi plecam.

Sigur ca acestea nu sunt pacate de marketing, sunt erori umane. Smerenia, empatia, generozitatea, rabdarea si amabilitatea, combinate cu aroganta unui inventator stralucit, sunt o alternativa puternica.
Comentariul tau

Your email address will not be published. Required fields are marked *